Normális Kövér nem mond ilyeneket

Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke az elmúlt napokban tartott egy lakossági fórumnak nevezett népbutító agymenést, ahol a Fidesz híveinek mondták el ismét, hogy nem az számít, hogy összeomlanak az iskolák, hogy a lakáspiac árai veszélyesen magasan állnak, vagy hogy lassan egy náthát nem tudnak meggyógyítani a magyar egészségügyben, hanem az az egy-két migráns, aki idetéved havonta, na meg Soros. Ám Kövér más nyilatkozatokkal is meglepte a lelkes összegyűlteket: elmondása szerint nevetséges a genderpolitika és genderelmélet, viccet csinált az LMBTQ kifejezésből, elmondta, hogy az azonos nemű párok örökbefogadása a a pedofíliával egyenlő, és kifejtette azt is, hogy egy “normális” meleg nem tartja magát egyenrangú állampolgárnak.

Kövér! Röviden szedjük össze, hogy mennyi ostobaságot hordtál tegnap össze a bajszod alatt. Mindenekelőtt megjegyezném, hogy roppant mód sajnálom, hogy téged nem tanítottak meg arra, hogy amihez nem értesz, arról nem szabad beszélned, mert könnyen hülyeségek hagyhatják el a szádat. Bár nyilván, van olyan szituáció, olyan pozíció, olyan hely, ahol ez kötelező. Hiszen a hülyeséggel lehet a legjobban népbutítani.

““Ha még csak lopakodna!” – csattant fel erre Kövér, aki egy viccel adta meg az alaphangot. “Egy liberális apuka tologatja a gyerekét a babakocsiban. Odamennek hozzá: De aranyos, kisfiú vagy kislány? – Ha nagy lesz, eldönti!”

Na most, képzeld el Kövér, hogy valóban vannak transznemű emberek. Lehet, hogy a te beszűkült világodban, amiben a kutyák minden bizonnyal fiúk, a cicák pedig lányok, nem létezik ilyen, de a való világban ott vannak, és elég nehéz helyzetben vannak. És a rájuk eső öngyilkossági ráta iszonyatosan ijesztő. Elmondok még egy dolgot – lehet meg fogja lepni az egész pártot –, de nektek pont az lenne a dolgotok, a hatalmon lévőkként, hogy azokon az embereken segítsetek, akiknek valamiért nehéz, problematikus, nehéz az élete. Bizony.

három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak.

Wow, valaki nemzetközi híreket is néz! Jónéhány országban vannak már ilyen intézkedések, sőt, vannak Magyarországon is olyan multik – tudod, akik az EU-n kívül hozzák a mánit a haveroknak –, ahol már bevezették ezt. Pont azoknak ismételten, akik nem érzik magukat biztonságban egy kimondott női vagy férfi wc-ben, mert nem érzik magukat kimondottan nőnek vagy férfinek. Mindez eredhet a gender-elméletből, amitől megkíméllek, mert túl hosszú és valljuk be, úgyse tudnád befogadni, de szólhat akár az interszexuálisoknak is, akik létező biológiai harmadik nem. Ők azok, akiknél a női és a férfi biológiai nemi vonások is felbukkanak, majd a szülőnek el kell döntenie az irányt, a gyerek beleszólása nélkül. Aztán jöhet egy izgalmas lottó, hogy vajon a nyerő nemet választotta-e a szülő, vagy a gyerek másnak érzi magát. Ezek biológiai tények és emberi tragédiák.

Tudod mi nem tragédia, Kövér? Ha egy épület emeletén nem kettő wc van, hanem három. Ha nem akarod használni, akkor ne menj be. Menj el mellette. Ignoráld. Vagy az étteremben is fájdalmat okoz neked, ha nem eszel rizst, mégis van az étlapon?

“LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?”

Hát legalább a matek megy. Ha már az ország egyik legfontosabb pozícióját foglalod el, tök menő lenne, ha legalább arra vennéd a fáradtságot, hogy utánanézel annak a korszaknak a fontos kifejezéseinek, amiben élsz.

Ezzel a kijelentéssel ugyanis igazoltad, hogy olyan dologban okoskodsz, olyan dologgal viccelődsz, és egy olyan közösség ellen próbálsz gyűlöletet kelteni, hogy azt felhasználva még több pénzt nyerjen el a fekete lyuk, amit teremtettek, amit nem ismersz. Amihez nem értesz.

De tessék, egy kis szívesség: az LMBTQ többnyire szexuális orientációkat jelöl. Nagyon egyszerűen megfogalmazva: hogy ki kihez vonzódik szexuálisan. Például egy meleg férfi fiakhoz, egy heteró férfi nőkhöz, egy leszbikus nő nőkhöz, egy heteró nő nőkhöz, egy biszexuális nőkhöz és férfiakhoz. Legyen ennyi elég alapozásul, a többibe bele sem megyek, pedig tudnék mondani olyan példát, hogy égnek állna a bajszod tőle. De legyen ennyi elég az LMBTQ-ról. A férfiak és a nők pedig biológiai nemek. Vagyis hogy kinek van például pénisze, és kinek van vaginája. Na most a kettő – mint talád érzed – kettő tök más dolog. Vannak férfiak, akiknek pénisze van és férfinak érzik magukat. De attól ők még lehetnek heteroszexuálisak, homoszexuálisak, biszexuálisak.

Ez olyan, mintha lenne öt almád és azt kérdeznéd, hogy miért csak kettő körtének van hely.

Tényleg, mielőtt ekkora ostobaságot mondasz, legalább minimálisan olvass már utána ennek az amúgy nem túl bonyolult dolognak.

Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.

Ki sem térnék arra, hogy mennyire megdöbbentő számomra, mikor te vagy a pártod az erkölcsről beszélsz, miközben olyan korrupcióban úsztok és olyan sajtódiktatúrában, amiről egyszer igen sötétetn fognak beszámolni a történelemkönyvek.

Szóval ezt most spóroljuk is meg, de azt azért elmondom, hogy erkölcsi értelemben neked semmiről nincs jogod véleményt alkotni és azután amit tettetek az elmúlt években nem is lesz.

De inkább menjünk neki ennek az irtózatos hülyeségnek, amit itt kifejtettél. Szóval a pedofil az a személy, aki felnőttként kiskorúakkal létesít szexuális kapcsolatot. Nincs vita: ha betegség, ha nem, ez teljes egészében elítélendő, és egyhangúan ítéli el az LMBTQ közösség is. Itt a gyerek szexuálisan van kihasználva.

A kihasználás szó azt jelenti, hogy valamiből csak az kamatozik, akik kihasználja a másikat. Az áldozat nem kap semmit, csak veszít. Amúgy mennyire kemény, hogy egyszerű magyar szavakat elemzünk, nem?

Na most ha egy meleg pár örökbefogad egy gyereket, vagy nevel egy sajátot, akkor ott leginkább ők fognak adni. Otthont. Szeretet. Élelmet. Törődést. Kultúrát. Ellátást. Rendes oktatást. Higiéniát. Egészséget. Pénzt. Rendes anyagi körülményeket. Jövőt. Tudod, mindazt, amit nektek is adni kellene lassan 10 éve az egész magyar társadalomnak, de valljuk be… basztok rá. Ja, hogy cserébe a szülők kapnak szeretetet? Büszkeséget? Vagy hogy majd évtizedek múlva a gyerek fog törődni a szülőkkel? Ez nem kihasználás Bajszos, ezt nevezik családnak. Róluk tartottatok egy egész évet, biztos hallottál róla.

Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Kövér! Ahogy te nem okoskodhatsz erkölcsről, genderről, szexuális orientációról… Úgy nem okoskodhatsz arról sem, hogy mi a normális és mi nem a normális. És nincs jogod megszabni azt sem, hogy ki micsoda, ki milyennek érezze magát ebben a morbid társadalomképzetben, ebben az Orwellen is túlnövő disztópiában, amibe taszítottátok az országot.

Képzeld Bajszos – és ezt jól jegyezd meg, és majd hozd fel egy meccsen – a magyar emberek egy olyan világot akarnak, ahol mindenki egyenrangú. Mindenki. És nektek az lenne a dolgotok, hogy egy ilyen világot teremtsetek.

Azzal, hogy te nyíltan kimondod, hogy valaki ne tartsa magát egyenrangúnak, nyíltan, óriási turhával köpöd szembe a magyar társadalmat, a demokrácia szentségét, a jóléti államot.

És tudom, már rég meg kellett volna szoknunk.

De addig jó, míg még mindig fel tudunk ezen háborodni. És hangosan el tudjuk mondani, hogy nem. Nem. Nem. Nem.

Mi mindannyian normális, egyenjogú állampolgárok vagyunk. Szeretettel. Megértéssel. Elfogadással. És szerintünk ez a normális.

És tudjuk, hogy nekünk van igazunk.

Kanicsár Ádám András

Instagram: @kanicsar

About the author

Újságíró
Publicista
Aktivista
Drámakirály

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük